Προφίλ

Η Φιλοσοφία μας

Αναζητάτε έμπειρο και έμπιστο επαγγελματία να αναλάβει τις φορολογικές σας εκκρεμότητες; Το λογιστικό μας γραφείο, με 35 έτη εμπειρίας, βρίσκεται στη Χαλκίδα και μπορεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή και διαδικτυακά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Οι βαθύτερες αρχές και οι ηθικές αξίες που μας διέπουν ως ανθρώπους και ως επαγγελματίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των  υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Aναγνωρίζουμε τη μέγιστη σημασία της εξατομικευμένης προσέγγισης κάθε ζητήματος, με αποτέλεσμα να διαχειριζόμαστε τις υποθέσεις κάθε πελάτη μεμονωμένα και με βάση τη δική του μοναδική εικόνα.

Φροντίζουμε για τη αδιάκοπη ενημέρωση μας σε όλες τις εξελίξεις στα λογιστικά και φοροτεχνικά ζητήματα μέσω συνεχούς εκπαίδευσης καθώς και επαφής με τις αρμόδιες αρχές. Βασική μας φροντίδα αποτελεί η σωστή ενημέρωση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, η πλήρης και σωστή διεκπεραίωση των θεμάτων τους και η πάντα έννομη και ασφαλής επίλυση οποιουδήποτε φορολογικού ζητήματος.

Στόχος μας η πλήρης υποστήριξη των πελατών μας σε όλα τα ζητήματα που άπτονται της ειδικότητά μας, με εχεμύθεια, σοβαρότητα, ορθότητα και ευθύνη.Απευθυνθείτε σε εμάς είτε είσαστε ιδιώτης και ενδιαφέρεστε για τη φορολογική σας δήλωση, για επιδόματα, για ακίνητα, για ασφαλιστικά κ.α. είτε είσαστε επιχείρηση (παλαιά και νέα) και θέλετε σωστή Τήρηση Βιβλίων, Συμβουλευτική Υποστήριξη, Φοροτεχνικές Υπηρεσίες, Μισθοδοσία κ.λ.π.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αφήστε μα ς ένα μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Αλέξανδρος Σταμάτης Ρηγόπουλος

Παρέχουμε φοροτεχνικές και λογιστικές υπηρεσίες για πολίτες και επιχειρήσεις!